Рубрики НовиниСофт

Нові функції WhatsApp — два акаунти на одному пристрої та самознищувані голосові повідомлення

Опубликовал
Юрій Орос

У WhatsApp з’явилася змога підключати кілька облікових записів на одному пристрої. Це може бути корисно для тих, хто має кілька номерів, як-от робочий та особистий.

Нову функцію анонсував особисто Марк Цукерберг. Тепер відпаде потреба щоразу виходити з облікового запису, носити із собою два телефони або переживати про надсилання повідомлень не з того запису.

Щоб налаштувати другий обліковий запис, знадобиться другий номер телефону й SIM-карта або телефон, який приймає кілька SIM-карт чи карту eSIM. Треба відкрити налаштування WhatsApp, натиснути стрілку поруч зі своїм ім’ям, а потім – «Додати обліковий запис». Можна керувати налаштуваннями конфіденційності й сповіщень у кожному обліковому записі.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

WhatsApp також проводить бета-тестування можливості надсилання голосових повідомлень, які одержувач може прослухати лише один раз, після чого воно самознищиться, передає The Verge.

Функція наразі доступна лише обмеженій кількості користувачів Android та iOS, які використовують бета-версію застосунку. WhatsApp вже реалізувала схожу функцію «Переглянути один раз» для фотографій і відео, тож логічним кроком є її розширення на голосові повідомлення.

Disqus Comments Loading...