Рубрики НовиниКіно

Новий кадр з сиквелу «‎Джокера» — із самотнім Хоакіном Феніксом під дощем

Опубликовал
Катерина Даньшина

Режисер Тодд Філліпс поділився свіжим поглядом на Хоакіна Фенікса у продовженні «‎Джокера» — до річниці виходу першого фільму.

«‎Джокер» 2019-го року приніс Феніксу «‎Оскара» за роль Артура Флека, і нині актор готується відродити свого культового персонажа у продовженні. На зображенні, опублікованому в Instagram Тоддом Філіппсом, самотній головний герой мокне під дощем в оточенні людей з кольоровими парасольками.

 

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Більшість деталей продовження тримають у таємниці, хоча назва — «‎Джокер: Божевілля на двох» / Joker: Folie à Deux дещо розкриває сюжет, натякаючи, що дія зосередиться одразу на двох героях. До Фенікса на цей раз приєднається Леді Ґаґа, яка відтворить роль подруги головного персонажа Гарлі Квін. За попередніми даними, дія розпочнеться у психіатричній клініці Аркхем.

Основні знімання стартували у квітні цього року — до початку страйку сценаристів та акторів — тож фільму не загрожують затримки.

Оригінальна стрічка увійшла в історію та стала першим фільмом, знятим за коміксами, що отримав аж 11 номінацій на «‎Оскар» (включно з найкращим фільмом) — окрім статуетки для Фенікса за найкращу чоловічу роль, «‎Джокер» відзначали нагородою за найкращу музику.

У сиквелі повернеться і Зазі Бітц у ролі колишньої сусідки Флека, Софі Дюмонд, а також у поки нерозкритих ролях з’являться Брендан Ґлісон, Кетрін Кінер, Джейкоб Лофланд і Гаррі Лоуті. Філіпс режисує за сценарієм, який він написав разом зі Скоттом Сільвером.

Реліз «‎Джокер: Божевілля на двох» запланований на 4 жовтня 2024 року.

Disqus Comments Loading...