Рубрики НовиниКіно

Новий трейлер «Відьмака» натякає на епічний кривавий фінал третього сезону

Опубликовал
Вадим Карпусь

Сервіс Netflix підготував новий трейлер, який показує кадри останніх серій третього сезону «Відьмака». Судячи з короткого трейлера, на глядачів чекають криваві битви й сутичка з сильним суперником.

В останніх серіях третього сезону Геральт намагається захистити Цирі від тих, хто має намір її знищити. На шляху до захищеної фортеці Аретуза вони опиняються в битві політичної корупції, темної магії та зради.

«Вони повинні дати відсіч, поставити все на кін — або ризикують назавжди втратити один одного», – йдеться в описі другої частини третього сезону «Відьмака».

Онлайн-курс "Project Manager" від Laba.
Станьте проджектом, що вміє передбачати ризики наперед і доводити проєкт до результату, який хочуть замовники. Поділиться досвідом Павло Харіков, former Head of PMO в Kyivstar.
Програма курсу і реєстрація

Короткий трейлер здебільшого складається з фрагментів бійок та битв. Під час однієї із сутичок із ворогом у Геральта у бою розбивається меч, що говорить про зустріч із сильним суперником. Закінчується трейлер сценою, де Геральт занурюється під воду і каже: «Звідси вже не повернутися».

Нагадаємо, після закінчення третього сезону «Відьмака» роль Геральта перейде від Генрі Кавілла до Ліама Хемсворта.

Три останні серії третього сезону серіалу «Відьмак» вийдуть на Netflix 27 липня.

Disqus Comments Loading...