Рубрики НовиниСофт

Офіційний ChatGPT для Android вже у Google Play (поки недоступний для завантаження)

Опубликовал
Андрей Русанов

Компанія OpenAI оголосила про завершення роботи над ChatGPT для Android. Застосунок вже є в Google Play, але встановити його поки що неможливо.

Поки що сторінка ChatGPT в Google Play пропонує лише реєстрацію. Програма завантажиться на смартфон автоматично, як тільки з’явиться – це має статися наступного тижня.

Інтерфейс програми в основному такий самий, як у раніше представленої версії для iOS. Власники Apple iPhone могли скористатися офіційним ChatGPT з травня. Сторінка в Play Store містить такий опис:

Онлайн-курс Бізнес-аналіз. Basic Level від Ithillel.
В ході курсу студенти навчаться техніці збору і аналізу вимог, документуванню та управлінню документацією, управлінню ризиками та змінами, а також навчаться моделювати процеси і прототипуванню.
Приєднатися

«Останні досягнення OpenAI на кінчиках ваших пальців.

Ця офіційна безплатна програма синхронізує історію використання з іншими пристроями та містить останні покращення моделі від OpenAI.

За допомогою ChatGPT у кишені ви отримаєте:

  • Миттєві відповіді
  • Індивідуальні поради
  • Натхнення для творчості
  • Професійне введення
  • Можливості навчання

Приєднуйтесь до мільйонів користувачів і спробуйте програму, яка підкорила світ. Завантажте ChatGPT сьогодні».

В анонсі для IOS є інформація про версію «Плюс»: «Передплатники ChatGPT Plus отримують ексклюзивний доступ до можливостей GPT-4, ранній доступ до функцій і швидший відгук». Враховуючи можливість вбудованих платежів, що вказана на сторінці застосунку в Google Play, можна припустити, що Android також отримають платну версію.

Джерела: Google Play, OpenAI

Disqus Comments Loading...