Окупант вкрав в Лимані камеру спостереження та встановив її у себе дома в Бурятії – тепер трансляцію з неї можна дивитись в Україні

Опубликовал
Вадим Карпусь

Блогер Ян Гордієнко розповів про один кумедний випадок, який демонструє жадібність та нетямущість російських загарбників. Коли місто Лиман перебувало в окупації, російські мародерські війська обікрали будинок друзів Яна та привласнили камеру зовнішнього відеоспостереження.

Повернувшись додому в рідну Бурятію, окупант не придумав нічого кращого, ніж встановити камеру відеоспостереження у власній оселі, навіть не змінивши налаштування. В результаті, 10 жовтня камера знов під’єдналася до мережі та почала вести трансляцію для попереднього власника.

Схоже, що злодій та вся його родина не підозрювали, що камера працює та веде трансляцію. На декількох опублікованих відео та фото можна було бачити типовий побут російської глибинки. А для мародера, певно, захоплений трофей є ледь чи не єдиною прикрасою домівки. Та ще й високотехнологічною й розумнішою за нового «власника».

Деякі фрагменти трансляції з викраденої камери Ян Гордієнко опублікував у себе в історіях в Instagram.

Disqus Comments Loading...