Операція «Єдність» ─ UNITED24, «Повернись живим» та monobank збирають 235 млн грн на 10 тис. FPV-дронів

Опубликовал
Вадим Карпусь

Благодійний фонд «Повернись живим», фандрейзингова платформа UNITED24 і monobank започаткували проєкт «Операція «Єдність». Його мета — забезпечити українське військо FPV-дронами з боєкомплектом загальною кількістю 10 тис. одиниць на суму 235 млн грн.

«Ця війна — боротьба технологій. Старлінки, морські дрони, системи ситуаційної обізнаності, БпЛА — все це змінює ситуацію на полі бою. Значення простих у використанні та недорогих дронів-камікадзе важко переоцінити. Тож ми раді оголосити збір, який підкреслює важливість об’єднання. Операція «Єдність» — хороший приклад спільної ініціативи великих гравців фандрейзингу заради спільної мети. Ми впевнені, що до нас долучаться десятки українських компаній та сотні тисяч донорів з усього світу», — говорить Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій України, міністр цифрової трансформації України.

10 тис. FPV-дронів вартістю 178 млн грн придбають за кордоном, а в Україні їх дообладнають бойовими частинами загальною вартістю 57 млн грн. Закупівлю дронів-камікадзе, а також їхню передачу військам здійснюватиме фонд «Повернись живим».

Серед усіх небайдужих, хто зробить внесок на дрони-камікадзе, організатори проєкту розіграють спеціальні призи. Наприклад, можна виграти бойовий прапор, піднятий у нещодавно звільненому селі П’ятихатки на Запоріжжі, зустріч з амбасадорами UNITED24, 100 платинових карток mono, на балансі 5 з яких лежать 100 тис. грн, тощо.

Курс-професія "Дизайнер інтер'єрів" від Skvot.
Велика практична програма для всіх, хто хоче засвоїти професію дизайнера інтер'єрів і заробляти на реальних проєктах відразу після курсу. Досвідом та інсайтами діляться одразу три лектори.
Програма курсу

Бажаючі допомогти фінансово в рамках проєкту «Операція «Єдність» можуть зробити донат за наступними посиланнями:

Disqus Comments Loading...