Рубрики Новини

Перші три тижні блогів на ITC.ua — трішки цікавої статистики та подальші плани

Опубликовал
Тимур Ворона

Блогам на ITC.ua вже три тижні. Ми вирішили підбити проміжні підсумки та розповісти детальніше про подальший розвиток блог-платформи.

Насамперед

Особисто від себе хочу подякувати всім читачам, які вже спробували себе в ролі Авторів, і всім тим, хто обговорював запуск платформи, повідомляв про нескінченні баги та давав поради щодо покращення функціональності.

64 тексти та 85 тисячі переглядів за 3 тижні.

З моменту запуску ви написали, а ми опублікували 64 тексти, які сумарно зібрали 85 тисячі переглядів та понад 300 коментарів. Декілька днів тому ми публікували добірку файних на наш погляд тестів, які номінуються на Конкурс, але вирішили ще раз його нагадати (це не вичерпний перелік, на початку наступного тижня ми опублікуємо ще одну добірку):

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Що далі

Далі кілька слів, як ми плануємо надалі розвивати спільноту.

  1. Ми раді, що вирішили запускати Блоги виключно українською мовою, і за ці три тижні  переконалися у правильності цього рішення. На відміну від сайту, якому понад 25 років, і де відключення російської мови просто вб’є проєкт (сайт випаде з Google), блоги – це новий проєкт і ми із задоволенням популяризуватимемо написання текстів саме українською мовою.
  2. Другий пункт випливає з першого. У російськомовній версії сайту ближче до кінця тижня запуску з’явилися блоги українською мовою. При натисканні на них йде перехід на українську версію ресурсу. Ми не перекладатимемо авторські записи російською мовою. Лагідна українізація в дії 🙂
  3. Конкурс із призами – перший, але далеко не останній. Ми дуже вдячні Click.ua за допомогу з настільки крутим головним призом, і з радістю співпрацюватимемо і з іншими бізнесами та брендами, які можуть надати свою продукцію як призи. Відповідно, плануємо запуск нового конкурсу в момент, коли закінчиться попередній. Можливо, навіть кілька конкурсів проходитимуть одночасно.
  4. У планах – запровадження «карми» для Авторів блогів, яка залежатиме від рейтингу їхніх записів. Від кількості «карми» (до речі, може у вас є ідеї іншого терміну?) та інших речей, про які ми поки що не знаємо, залежатиме позиція блогера у щомісячному рейтингу блогерів, де також будуть призи. Його ми плануємо запустити ближче до кінця літа.
  5. Восени додамо можливість блогерам отримувати донати від читачів. Зараз ми шукаємо під це завдання відповідний процесинг та обговорюємо ТЗ із розробниками.

Якщо маєте цікаві ідеї та корисні поради щодо подальшого розвитку блог-платформи на ITС.ua, будемо вдячні, ми радо вислухаємо. Будь ласка, поділіться ними в коментарях!

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Тимур Ворона