Рубрики НовиниКіно

Перший трейлер десятої «Пили» — Джон Крамер, карати!

Опубликовал
Андрей Русанов

Літера «X» надзвичайно популярна цього року. На фестивалі Midsummer Screen Lionsgate представила трейлер десятої частини славетної франшизи жахів – «Пила X».

Сюжет та подробиці стрічки тримають у секреті, але йдеться про повернення Тобіна Белла у ролі серійного викрадача та вбивці – хоча його персонаж помер наприкінці «Пили 3». Белл підписався на кілька сиквелів, з’являючись у спогадах, оскільки серія фільмів перетворилася на одну з найзаплутаніших за хронологією франшиз.

«Пила X» виходить за два роки після фільму «Пила: Спіраль». Стрічка Кріса Рока досить сильно відхилилася від серії.

Бізнес англійська від Englishdom.
Тут навчають за методикою Кембриджу, завдяки якій англійську вивчили понад 1 мільярд людей. Саме вона використовується в найкращих навчальних закладах світу, і саме за нею створені курси.
Інформація про курс

Шоні Сміт, яка зіграла Аманду Янг, також повернеться до «Пилу X». Також у фільмі беруть участь Стівен Бренд, Сіннове Макоді Лунд, Майкл Біч, Рената Вака, Полетт Ернандес, Октавіо Інохоса та Джошуа Окамото.

Lionsgate підтвердила повернення Белла у жовтні минулого року:

«Повернення Тобіна Белла у франшизу сприяє досягненню мети Lionsgate і Twisted Pictures зі створення фільму, який уособлює все те, що шанувальники «Пили» люблять у франшизі, при цьому додаючи нові пастки та загадки».

У десятій «Пилі» повернеться і режисер Кевін Гротерт, який зняв «Пилу VI» (2009) та «Пила: Остання глава» (2010), який також був редактором перших п’яти частин та  «Пили» (2017). Джош Столберг та Піт Голдфінгер написали сценарій фільму, виконавчими продюсерами стали Деніел Дж. Хеффнер, Кетура Кестін та Джеймс Ван.

«Пила X» з’явиться у кінотеатрах 27 вересня 2023 року.

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...