Рубрики НовиниІгри

Під час відвертих сцен Baldur’s Gate 3 жоден актор не постраждав: Larian запросили інтимних координаторів

Опубликовал
Андрей Русанов

Студія Larian, розробник Baldur’s Gate 3, найняла спеціально навчених координаторів інтимної близькості, щоб актори відчували себе комфортно під час знімання романтичних сцен для гри.

В інтерв’ю BBC акторки Дженніфер Інгліш та Девора Вільде, які грають напівельфійку-клерика Шедоухарт та воїна-гітьянки Лае’зель, похвалили Larian за найнятих фахівців.

«Я взагалі не відчувала нічого неприємного під час запису, – каже Інгліш. — А в мене досить низький поріг бридкості».

Інтимні координатори широко використовуються у кіно та на ТБ, але не в іграх. У Larian вважають себе однією з перших студій, яка залучила їх у виробництві гри. Таких фахівців також залучали під час фільмування сцен у грі Immortality.

Курс Python розробки від Mate academy.
Python — найпопулярніша мова 2024 року. Наш курс допоможе вам стати професіоналом, готовим до викликів сучасного IT ринку. Ви навчитеся створювати вебсайти, аналізувати дані, розробляти алгоритми, та навіть створювати штучний інтелект. .
Отримати деталі про курс

Дженніфер Інгліш вперше дізналася, що отримала роль у 2019 році. З того часу вона годинами записувала репліки та кадри захоплення рухів всього тіла. Baldur’s Gate 3 – не перший її досвід у грі, але це був найтриваліший проєкт. Акторка повідомила, що її сценарій змінювався під час запису, актори та режисери вносили зміни.

«На початку запису Шедоухарт була зовсім іншою. Ми грали та створювали, і ми створили персонажа зі справді тонкими нюансами. Це походить з розмов та співпраці».

Ось чому Дженніфер не впевнена, що найближчим часом ШІ замінить її на роботі, попри побоювання щодо технології.

«Штучний інтелект лякає нас, але чи зможе він передати глибину людських емоцій, які привносять актори, і нашу дивовижну творчість?»

Колега Дженніфер, Девора Вільде, яка зіграла Лае’зель, раніше з’являлася в багаторічному британському серіалі Hollyoaks. Девора каже, що образ може швидко стати другою натурою, навіть якщо ви граєте міфічну істоту із зеленою шкірою та гострими вухами.

«Якийсь момент я записувалася кожного божого дня. Зрештою, ви переймаєтеся персонажем – він став частиною вас».

Девора висловилася з приводу гучної сцени з ведмедем: «Це показує, наскільки божевільною є ця гра».

Під час фільмування із захопленням руху для Baldur’s Gate 3 Дженніфер Інгліш познайомилася зі своєю дівчиною.

Джерело: BBC

Disqus Comments Loading...