Рубрики НовиниКіно

«Під гіпнозом» ─ трейлер фантастичного бойовика Роберта Родрігеса з Беном Аффлеком

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Adastra Cinema запропонувала український трейлер фантастичного екшн-трилера «Під гіпнозом». Головну роль у картині зіграв лауреат двох премій «Оскар» Бен Аффлек.

За сюжетом фантастичного фільму «Під гіпнозом», Бен Аффлек грає детектива поліції Денні Рурка, який не може впоратися з сімейною трагедією: посеред дня на дитячому майданчику безвісти зникла його донечка Мінні. Рік потому поліція отримує загадковий виклик: планується пограбування банку і злочинців цікавить тільки одна комірка ─ номер 23. Поки Рурк знаходить саме там фото своєї зниклої дочки, люди навколо виконують накази загадкового Діллрейна так, ніби всі вони знаходяться під гіпнозом… Бо їхня реальність дійсно знаходиться під чужим контролем.

Режисером фільму «Під гіпнозом» став Роберт Родрігес. Для нього цей фільм став повернення у велике кіно після останнього фантастичного блокбастера «Аліта. Бойвовий ангел», що вийшов на екрани у до-ковідний 2019 рік. Родрігес заявив, що «Під Гіпнозом» ─ «це Хічкок на стероїдах». Сценарій до фільму написали Макс Боренштейн (франшизи «Конг» та «Годзілла») та сам Родрігес. Окрім Бена Аффлека у фільмі знімались Алісе Брага («Загін самогубців: Місія на виліт», «Елізіум»), Вільям Фіхтнер («Темний лицар», «Підлітки-мутанти: Черепашки ніндзя»), Джекі Ерл Хейлі («Темна вежа», «Острів проклятих», «Жах на вулиці В’язів»), Джей Ді Пабло та інші.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Новий фільм «Під гіпнозом» вийде в українських кінотеатрах з 7 вересня.

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь