Підписка Quest Plus забезпечить доступ до двох VR-ігор на місяць — за $7,99/міс

Опубликовал
Вадим Карпусь

Генеральний директор Meta Марк Цукерберг анонсував Quest Plus – нову «підписку на віртуальну реальність», яка дає користувачам доступ до «кращих ігор на платформі».

«Поєднання найбільших хітів віртуальної реальності, прихованих перлин і класики бек-каталогу – це найдоступніший спосіб поповнити свою бібліотеку приголомшливим контентом», – написала компанія Meta у своєму блозі про нову підписку.

За даними компанії, передплатники Quest Plus отримуватимуть «дві гри щомісяця». У липні підписникам будуть доступні ігри Pistol Whip та Pixel Ripped 1995, а в серпні можна буде випробувати Walkabout Mini Golf та MOTHERGUNSHIP: FORGE.

Онлайн-курс "Комунікаційний менеджер" від Skvot.
Ви отримаєте скіли комунікації, сформуєте CV та розробите власну one page strategy. Для своєї карʼєри та успішного масштабування бренду.
Програма курсу і реєстрація

Доступ до нових ігор пропонуватиметься підписникам Quest Plus першого числа кожного місяця. Однак, як і у випадку з PlayStation Plus, користувачі мають доступ тільки до тих ігор, на які вони претендують, поки підписані на цей сервіс.

Підписка Quest Plus вже доступна зацікавленим користувачам. Її вартість складає $7,99 на місяць або $59,99 на рік. Ті користувачі, які оформлять підписку до 31 липня, отримають перший місяць доступу за ціною лише $1. Підписка доступна власникам гарнітур Meta Quest 2 та Quest Pro.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...