Рубрики НовиниСофт

Пішла епоха: Evernote продається розробнику мобільних застосунків Bending Spoons

Опубликовал
Катерина Даньшина

Evernote отримає нового власника, італійського розробника мобільних застосунків Bending Spoons, в рамках угоди, яка має закритися на початку 2023 року.

У рамках придбання Evernote приєднається до лінійки застосунків Bending Spoons, яка включає програму для редагування відео Splice і програму для покращення зображення AI Remini. Генеральний директор Evernote Ян Смолл каже, що угода дозволить компанії скористатися “перевіреним досвідом сервісів і широким спектром фірмових технологій” Bending Spoons, щоб працювати над створенням нових функцій.

“Ми вдячні нашим клієнтам і співробітникам, і раді співпрацювати з Bending Spoons. Це стратегічне придбання означає, що наші пропозиції Teams, Professional, Personal і Free будуть суттєво прискорені, і це чудова новина для любителів Evernote у всьому світ”, — сказав Смолл у заяві.

Bending Spoons SpA — італійський розробник мобільних додатків, заснований у 2013 році, нині базується в Мілані. Компанія відома насамперед мобільними додатками для iOS, включаючи Splice, 30 Day Fitness та Live Quiz. Bending Spoons — один з провідних світових розробників мобільних додатків за кількістю завантажень програм.

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Evernote, що був запущений у 2008 році, став популярним як один із перших застосунків для нотаток. Проте в останні роки сервісу було важко залишатися актуальним із появою подібних застосунків для продуктивності, таких як Notion. У 2016 році Evernote зазнав критики, коли ледь не запровадив нову політику конфіденційності, що дозволяла співробітникам переглядати вміст записів користувача.

Хоча компанія зрештою відмовилася від цієї політики, інші обмеження, які вона наклала на безплатну версію (включаючи використання програми лише на двох пристроях) відвернули багатьох користувачів від сервісу. Також було чимало скарг на оновлення Evernote до версії 10 у 2020 році, оскільки застосунок видалив кілька функцій, і багато користувачів повідомили про проблеми з продуктивністю на різних пристроях, з якими Evernote бореться і досі.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Катерина Даньшина