Рубрики НовиниСофт

Пів року передплати Apple TV+ на PS5 — акція Apple та Sony. В Україні теж діє

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанії Apple та Sony мають спеціальну пропозицію для власників ігрової консолі PlayStation 5. Їм пропонується 6 місяців підписки на сервіс Apple TV+ безплатно. Пропозиція дійсна для мешканців багатьох країн, в тому числі й України.

Слід зазначити, що це не зовсім нова акція. Вперше її започаткували ще 2021 року. Але наразі вона добігає кінця. Тому ті, хто не встиг чи пропустив, ще мають можливість переглядати трансляції Apple TV+ безплатно протягом 6 місяців.

Щоб скористатися цією пропозицією, треба відкрити застосунок Apple TV+ на консолі та дотримуватись інструкцій, зазначених на екрані. Користувачу слід увійти в обліковий запис Apple ID (або створити його) та підтвердити 6-місячну безплатнe пробну версію.

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

Слід зазначити, що акція також доступна й для власників консолі PlayStation 4. Але в цьому раці пропонується лише 3 місяці безплатної підписки.

Скористатись цією пропозицією можна до 31 липня 2023 року.

Disqus Comments Loading...