Рубрики Новини

Помер американський актор Рей Ліотта — голос Томмі Версетті з GTA: Vice City та один із головних героїв фільму «Славні хлопці»

Опубликовал
Тетяна Нечет

У віці 67 років помер чудовий актор Рей Ліотта. Геймерам він відомий за озвученням Томмі Версетті у Grand Theft Auto: Vice City. Зірковість у 1990 році йому принесла роль Генрі Гілла, одного з трьох головних героїв вже класичного кримінального фільму Мартіна Скорсезе «Славні хлопці». Ліотта помер уві сні на Домінікані, де знімався у стрічці «Небезпечні води» (Dangerous Waters). Він також повинен був зіграти головну роль у фільмі з робочою назвою «Речовина» разом з Демі Мур та Маргарет Куеллі. Про це повідомляє видання Deadline.

Нещодавно Ліотта був призначений виконавчим продюсером документального серіалу A&E «П’ять сімей», що розповідає про драматичний зліт та падіння сімей нью-йоркської мафії Дженовезе, Гамбіно, Боннано, Коломбо та Луккезе.

Актор був заручений із Джейсі Ніттоло, у нього залишилася єдина дочка від першого шлюбу з Мішель Глейс — Карсен.

Ліотта виграв премію «Еммі» у 2005 році за участь у серіалі «Швидка допомога» і був двічі номінований на премію SAG за мінісеріал «Повстання Техасу» 2015 року та фільм 1998 року «Щуряча зграя», в якому він зіграв Френка Сінатру.

Онлайн-курс "2D Animation" від Skvot.
Покроково та з фідбеком від лекторки увійдіть у 2D-анімацію через вивчення софтів, інструментів та створення кейсу у портфоліо.
Програма курсу та реєстрація
Disqus Comments Loading...