Посвідчення водія знову можна обміняти та відновити онлайн

Опубликовал
Володимир Скрипін

Головний сервісний центр МВС повідомив про відновлення роботи онлайн-сервісу обміну та відновлення посвідчення водія, яку було призупинено з міркувань безпеки через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

З 5 жовтня послуга знову доступна — за допомогою смартфона чи ноутбука через Електронний кабінет водія можна замовити послугу та отримати посвідчення водія у будь-якому зручному сервісному центрі МВС або через національного оператора поштового зв’язку «Укрпошта» (як у найближчому відділені, так і кур’єром додому).

Вартість послуги — 254 грн за бланк посвідчення, 26 грн за адмінпослуги сервісного центру МВС та 294 грн за логістичні витрати. Термін надання послуги — до 10 днів. Після оформлення заявки на обмін або відновлення посвідчення водія, старе посвідчення зникне з Електронного кабінету водія та застосунку «Дія» і вже нове з’явиться після особистого отримання документу.

Послуги обміну посвідчення водія надаються у таких випадках:

Курс-професія "Web Design" від Skvot.
Для тих, хто давно хоче опанувати професію вебдизайнера, але не знає, з чого почати.Після 4 місяців навчання — старт в карʼєрі з двома кейсами у портфоліо.
Програма курсу і реєстрація
  • у разі непридатності посвідчення для подальшого користування (зіпсоване, записи не читаються тощо):
  • у разі зміни персональних даних власника (прізвище, прізвище, ім’я, по батькові, стать — проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну);
  • за бажанням власника (наприклад, з метою отримання більш сучасного бланку, або уточнення персональних даних латинськими літерами, заміни фото тощо);
  • після закінчення строку дії.

Послуги відновлення посвідчення водія надаються у таких випадках:

  • у разі крадіжки (тоді потрібно для початку звернутись до поліції);
  • у разі втрати.

Відеоінструкція, як обміняти посвідчення водія онлайн

Disqus Comments Loading...