Працює як камера: Midjourney отримала функцію Zoom Out, що створює додаткові сцени на задньому фоні зображення

Опубликовал
Катерина Даньшина

Оновлена версія генератора зображень Midjourney 5.2 вийшла минулого тижня, отримавши низку корисних функцій: зокрема й ту, що дозволить переглядати фото, неначе через об’єктив камери.

Інструмент, що отримав назву Zoom Out створює сцену навколо центрального об’єкта на зображенні, імітуючи процес зменшення масштабу за допомогою камери. Ось кілька прикладів роботи функції:

Утім Zoom Out не можна використовувати з власними зображеннями; інструмент працює лише з тими, що були створені за допомогою Midjourney.

Курс Frontend розробки від Mate academy.
Front-end розробник одна з найзатребуваніших професій на IT ринку. У Mate academy ми навчимо вас розробляти візуально привабливі та зручні інтерфейси. Після курсу ви зможете створювати вебсайти і застосунки, що вразять і користувачів, і роботодавців.
Дізнатися більше про курс

Користувачі можуть зменшити масштаб у 1,5 чи 2 рази (або за власним значенням від 1 до 2), а також змінити підказку перед розширенням зображення.

Існує також опція Make Square, яка дозволяє розширити чи звузити зображення вертикально або горизонтально, зробивши його квадратної форми.

Інші оновлення у Midjourney v5.2 покращують якість зображень, оптимізують читабельність тексту, додають нові стилі та фільтри тощо.

Disqus Comments Loading...