Рубрики Новини

Прем’єра серіалу The Last of Us відбудеться 15 січня – дату підтверджено офіційно

Опубликовал
Андрей Русанов

Згідно з текстом, що з’явився у застосунку HBO Max, прем’єра адаптації The Last of Us від HBO може відбутися в неділю, 15 січня. Декілька користувачів у Твіттері повідомляють, що бачили дату разом з тизером шоу – текст, як і раніше, з’являється як у застосунку HBO Max, так і на вебсайт.

У Великій Британії телекомпанія Sky нібито поширила маркетингові матеріали, які передбачають, що шоу транслюватиметься в країні 16 січня. Відмінності у часових поясах означають, що Sky зазвичай транслює недільні шоу HBO вранці у понеділок, а потім повторює їх у понеділок ввечері, тому вказано дату на день пізніше. Офіційно HBO раніше оголосив розпливчасту дату виходу шоу «2023», яка й досі значиться на сайті.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

У The Last of Us головні ролі грають Педро Паскаль та Белла Ремсі (відомі за «Грою престолів») у ролі Джоела та Еллі, які намагаються орієнтуватися у постапокаліптичному світі, де люди перетворюються на монстрів через смертоносний грибок. Креативний директор гри Ніл Дракманн написав сценарій серіалу разом із Крейгом Мазіном.

ОНОВЛЕННЯ: офіційний твіттер серіалу підтвердив його прем’єру 15 січня.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...