Рубрики НовиниКіно

Продюсери «‎Форс-мажорів» заговорили про 10-й сезон і можливе повернення Меган Маркл

Опубликовал
Катерина Даньшина

Увага до «‎Форс-мажорів»/Suits відроджується на стримінгах – наприкінці червня шоу USA Network додало близько 3,1 млрд хвилин переглядів на Peacock і Netflix, а з цим відновилися й розмови про можливе продовження серіалу.

Виконавчий продюсер Джин Кляйн в інтерв’ю TVLine розповів про спілкування з шоураннером «‎Форс-мажорів» Аароном Коршем щодо перезавантаження:

«‎Я сказав Аарону, що в цю епоху перезавантажень, возз’єднань і всього цього іншого, продовжую чекати дзвінка в якийсь момент. Хоча і не знаю про серйозні розмови».

Американський комедійно-драматичний серіал «‎Форс-мажори» дебютував у червні 2011 і завершився на 9-му сезоні у 2019 році. За час існування шоу у ньому знялися Гебріел Махт, Патрік Дж. Адамс, Рік Гоффман, Сара Рафферті, Джина Торрес, Аманда Шулл, Кетрін Хейгл та інші.

«Я був би здивований, якби ми змогли втягнути нитку в голку для возз’єднання, але був би радий, якби це сталося, тому що, коли ти ведеш шоу так довго, усі стають хорошими друзями».

Меган Маркл, акторка і нині дружина принца Гаррі, зіграла у шоу Рейчел Зейн та залишила серіал після 7-го сезону, коли її героїня переїхала в Сіетл і вийшла заміж за Майка Росса, персонажа, якого грає Адамс.

Онлайн-курс "B2B-продажі" від Laba.
Розробіть ефективну стратегію B2B-продажів за 11 занять: від воронки до партнерської програми.Лектор курсу — засновник консалтингової компанії, який має 15 років досвіду в продажах.
Дізнатись більше

Її повернення до шоу стало надзвичайно складним завданням після приєднання до королівської родини у 2018 році, нині ж Кляйн припускає, що це взагалі неможливо.

Disqus Comments Loading...