Рубрики НовиниКіно

Все буде за книжковим каноном: продюсери серіалу «‎Відьмак» обіцяють «‎ідеальний перехід» від Генрі Кавілла до Ліама Гемсворта

Опубликовал
Катерина Даньшина

Чим ближче вихід третього сезону «Відьмака» – тим більше новин з’являється про четверту частину серіалу, в якій Ліам Гемсворт має замінити Генрі Кавілла у ролі мисливця на монстрів Ґеральта з Рівії.

Коли в жовтні минулого року з’явилась новина про відхід Кавілла, шанувальники були приголомшені – багато хто вважав, що актор ніби народжений для того, щоб зіграти «Відьмака» і чимало питань виникало з приводу того, як цю зміну обіграють сценаристи й режисери. У новому інтерв’ю, не розкриваючи надто багато подробиць, продюсери Томаш Багінський та Стів Гауб пообіцяли, що перехід до нового актора у четвертому сезону має бути «‎ідеальним»:

«У нас є дуже хороший план, щодо того як представити нового Ґеральта і бачення того, як з цим впорається Ліам. Без подробиць, бо це буде величезним спойлером – але це дуже близько до метаідей, які глибоко вкорінені у книгах, особливо у 5-й».

Книги не містять жодних згадок про те, як Ґеральт раптово отримує нове обличчя і тіло, але можливо продюсери мають на увазі ідею того, що персонаж залишає позаду свої «відьмацькі будні‎» і рухається уперед, зосередившись на пошуку Цірі. Водночас ці події відбуваються у 4-й чи 6-й книзі (залежно від того, чи рахувати дві збірки оповідань), тож ця теорія не надто точна.

Фрейя Аллан у ролі Цірі у серіалі «Відьмак». Фото: Netflix

Стів Гауб також згадав про відхід Кавілла та останні епізоди з ним, які глядачі побачать вже за кілька днів:

«Найважливішим для нас було переконатися, що він дуже пишався цими останніми сценами, і це дуже сильні епізоди для нього. Думаю, він пішов з високо піднятою головою і передав кермо в хороші руки».

Сам Генрі Кавілл звернувся до шанувальників у своїй недавній публікації в Instagram після виступів на TUDUM у Бразилії та Witcher Fest у Польщі:

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

«Я просто хотів офіційно сказати фанатам, яких нещодавно зустрічав в Бразилії та Польщі, що ви торкнулися мого серця. Дуже дякую. Я хочу, щоб ви знали, що вас дуже цінують.».

Попри заміну Ґеральта, продюсери кажуть, що у центрі подій все ж перебуватиме Цірі.

«‎”Час погорди” – дійсно хороша книга. Деякі люди називають її найкращою з саги, тож історія буде насиченою. Це також книга, в якій Цірі стає головною героїнею, і спостерігати, як розвивається персонаж, і Фрейя, як акторка, в цьому сезоні просто неймовірно», – каже Багінський.

Третій сезон «‎Відьмака» вийде у 2-х частинах: 1-5 епізоди дебютують 29 червня, а 6-8 – пізніше, 27 липня. Другий спін-офф нині перебуває у виробництві.

Disqus Comments Loading...