Рубрики НовиниСофт

Програма Movies & TV незабаром зникне з інсталяції Windows 11

Опубликовал
Вадим Карпусь

Microsoft підготувала нову попередню збірку Windows 11, яка почала поширюватися серед учасників програми Insiders у каналі Canary Channel. Збірка 25987 містить кілька помітних змін, у тому числі у сфері застосунків, що початково встановлюються при налаштуванні нового ПК.

Починаючи з цієї збірки, Microsoft видаляє програму Movies & TV з Windows 11 як попередньо завантажену програму. Таким чином, при початковому налаштуванні нового комп’ютера з Windows 11 у 2024 році програма більше не встановлюватиметься. Тим, хто захоче і далі нею користуватися, доведеться самостійно завантажити програму з Microsoft Store, щоб отримати доступ до куплених фільмів та серіалів. Також при чистій установці ОС більше не встановлюватиметься програма Windows Maps.

Ті користувачі, які вже мають встановлену програму Movies & TV, збережуть її під час встановлення оновлення з наступною версією ОС. Сам сервіс Movies & TV залишиться активним, а також збережеться можливість купувати нові фільми та серіали через Microsoft Store.

Серед інших змін збірки 25987 також можна згадати можливість встановити раніше завантажені драйвери Wi-Fi під час початкового налаштування ОС, підтримку перегляду та редагування метаданих для файлів PNG, оптимізації дизайну в налаштуваннях.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Джерело: windowscentral

Disqus Comments Loading...