Прокат електросамокатів Bolt запрацює в Дніпрі з 1 липня

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Bolt повідомила про розширення географії дії сервісу прокату електросамокатів. Так, з 1 липня взяти на прокат електросамокат Bolt зможуть мешканці та гості Дніпра.

Щоб скористатися сервісом, необхідно завантажити додаток Bolt в App Store або Google Play та виконати такі дії:

  1. Відкрити додаток Bolt і перейти в режим електросамокатів.
  2. Знайти самокат через додаток Bolt або на вулиці.
  3. Відсканувати QR-код на самокаті, щоб його розблокувати.
  4. Вирушити в потрібному напрямку, дотримуючись правил безпеки та дорожнього руху.
  5. Після закінчення поїздки потрібно припаркувати самокат так, щоб він не заважав руху пішоходів.
  6. Підняти електросамокат та поставити його на червону підніжку, потім сфотографувати транспортний засіб, щоб завершити поїздку.

Вартість поїздки на електросамокаті складається з ціни за розблокування та ціни за хвилину використання транспортного засобу. У Дніпрі діятимуть наступні тарифи:

  • вартість розблокування самокату – 9 грн,
  • ціна за хвилину поїздки – 3,2 грн.

«Ми розвиваємо сервіс прокату електросамокатів, незважаючи на непередбачуваність ситуації та інші виклики, пов’язані з воєнним часом. Електросамокати стали символом мобільності та свободи пересування, і для нас важливо, щоб цим зручним та екологічним видом транспорту користувалися в різних куточках України. Ми піклуємося про безпеку поїздок на електросамокатах, тому перед першою поїздкою користувач проходить відповідний інструктаж. Крім того, ми постійно впроваджуємо нові функції безпеки», – коментує Антон Мілка, керівник напряму розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні.

Disqus Comments Loading...