Процесор Qualcomm Snapdragon X легко «кладе на лопатки» Apple M2 і майже досягає продуктивності M2 Pro – інсайдер

Опубликовал
Андрей Русанов

Як повідомлялося раніше, Qualcomm готує лінійку ARM-процесорів Snapdragon X Series для ПК. Згідно з даними інсайдера, чип з ядром Nuvia P, який раніше називався Snapdragon 8cx Gen 4 і має кодову назву Hamoa, легко перевершує Apple M2 за продуктивністю і наближається до M2 Pro.

Snapdragon X набирає близько 2600 і 14 000 балів у Geekbench 6 в однопотоковому та багатопотоковому режимах на тактовій частоті ядра 3,6 ГГц. На частоті 4 ГГц однопотокова продуктивність сягає 2900 балів. Для порівняння, Apple M2 показує результат близько 2600 і 10 000 балів.

Але джерело говорить про погані показники енергоспоживання, а також зазначає, що продуктивність нових ядер не набагато перевищує мобільні ядра Cortex-X4. Також слід враховувати, що реальна продуктивність користувацьких пристроїв буде відрізнятися від показників дослідних зразків у синтетичних тестах.

Онлайн-курс Pyton від Powercode academy.
Опануйте PYTHON з нуля та майте проект у своєму портфоліо вже через 4 місяця.
Приєднатися

Інсайдер Revegnus першим опублікував фотографію Samsung Galaxy Z Flip5 перед його релізом, а також описав характеристики Exynos 2400, які потім були підтверджені.

Disqus Comments Loading...