Рубрики НовиниКіно

«‎Пташиний короб: Барселона» — другий трейлер майбутнього горрору Netflix, в якому невидимі монстри спричиняють масовий суїцид

Опубликовал
Катерина Даньшина

«‎Пташиний короб: Барселона» – це спін-офф постапокаліптичного горрору Сюзани Бір з Сандрою Буллок в головній ролі, який вийшов у 2018 році.

Сюжет іспаномовного спін-оффу розгортається паралельно з подіями оригінального «‎Пташиного короба», однак локація перенесена в Барселону. Головний герой – бізнесмен Себастіан (Маріо Касас) – намагається захистити свою доньку Анну (Алехандра Ховард) від нашестя монстрів, які провокують до суїциду, якщо на них подивитися. Чоловік приєднується до інших мандрівників, які з закритими очима намагаються втекти від демонічної сутності, що атакувала місто.

«‎Пташиний короб: Барселона» написаний і зрежисований Алексом і Девідом Пасторами, які раніше працювали над трилером Netflix «‎The Occupant», а до команди акторів приєдналися також Джорджина Кемпбелл («Варвар»), Дієго Кальва («Вавилон»), Мішель Дженнер («Ізабель», 2012), Лола Дуеньяс («Море всередині»), Гонсало де Кастро («Доктор Матео»), Леонардо Сбаралья («Біль і слава») та Патрік Кріадо («Паперовий будинок»).

Оригінальний постапокаліптичний фільм жахів «‎Пташиний короб» від режисерки Сюзанни Бір розповідав схожу родинну історію – вагітна жінка Мелорі (Сандра Буллок) теж намагалася захистити своїх дітей від монстрів. Стрічка вийшла у 2018 році й була одним з найпопулярніших фільмів на Netflix, який за перші 4 тижні переглянули 89 млн домогосподарств.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

«‎Пташиний короб. Барселона» вийде на Netflix 14 липня.

Disqus Comments Loading...