Рубрики НовиниІгри

Ratchet & Clank: Rift Apart залучила менше 9 тис. одночасних гравців у Steam – це третій найгірший реліз гри для PlayStation на ПК

Опубликовал
Вадим Карпусь

Гра Ratchet & Clank: Rift Apart, яка раніше була ексклюзивом для PlayStation, вийшла на ПК. Але її показники виявилися настільки гнітючими, що вона отримала звання третього найгіршого релізу гри для PlayStation на ПК від власної студії SIE.

Ratchet & Clank: Rift Apart вийшла на ПК 26 липня. Вона змогла продемонструвати результат лише 8757 одночасних гравців у Steam. Наразі вона має «Дуже позитивні» відгуки від 751 гравця. 84% відгуків є позитивними. Найгірше на ПК стартувала консольна гра від SIE Sackboy: A Big Adventure, яка змогла залучити лише 610 одночасних гравців. Друге знизу місце посідає Returnal із показником 6691 одночасний гравець. І тепер третє місце належить Ratchet&Clank: Rift Apart.

Рейтинг найкращих ігор PlayStation Studios за кількістю одночасних гравців у Steam виглядає так:

Онлайн-курс "QA Automation" від robot_dreams.
Це 70% практики, 30% теорії та проєкт у портфоліо.Навчіться запускати перевірку сотень опцій одночасно, натиснувши лише одну кнопку.
Детальніше про курс
  • God of War – 73529 гравців, рейтинг 96% на підставі 75 тис. оглядів;
  • Marvel’s Spider-Man Remastered – 66436 гравців, рейтинг 96% на підставі 51 тис. оглядів;
  • Horizon Zero Dawn – 56557 гравців, рейтинг 87% на підставі 74 тис. оглядів;
  • The Last of Us Part I – 36496 гравців, рейтинг 59% на підставі 20 тис. оглядів;
  • Days Gone – 27450 гравців, рейтинг 92% на підставі 43 тис. оглядів.

ПК-версія Ratchet & Clank: Rift Apart була розроблена Insomniac Games у співпраці з Nixxes Software, студією, що створила порти Horizon Zero Dawn та Marvel’s Spider-Man.

Однією з ключових особливостей Rift Apart є можливість перемикатися між різними вимірами. Заявлялося, що це можливо тільки завдяки швидкому накопичувачу PS5, тобто технічно неможливе на PS4. Версія для ПК досить добре працює на різних конфігураціях, включаючи Steam Deck. Однак перемикання між вимірами працює значно швидше на PS5, навіть якщо порівнювати з високопродуктивними конфігураціями ПК.

Джерело: gameworldobserver

Disqus Comments Loading...
Поделитесь в соцсетях
Опубликовал
Вадим Карпусь