Рендери Google Pixel Watch 3 демонструють менші рамки та збільшену товщину у порівнянні з попередником

Опубликовал
Вадим Карпусь

Нова порція чуток стверджує, що наступна модель розумного годинника Pixel Watch 3 може вийти разом із серією Pixel 9 і призвести до помітних змін. Серія смартфонів Pixel 9 має з’явитися в жовтні.

Інсайдери 91 Mobiles та OnLeaks представляють рендери високої роздільної здатності, які розкривають повний дизайн Watch 3 з різних кутів. Судячи з цих зображень, в цілому дизайн Pixel Watch 3 схожий на попередника, в тому числі збігається формат дисплея. 1,2-дюймовий дисплей матиме круглий безрамковий вигляд і поворотну коронку збоку. Чорний колір нагадує модель Obsidian Active із поточної лінійки Pixel Watch 2. Згідно з рендером, годинник нібито працюватиме на WearOS.

Повідомляється, що новий розумний годинник від Google може мати дещо тонші рамки. Водночас Watch 3 матиме більш товстий корпус, ніж попередній годинник, і це можна пояснити використанням батареї більшої місткості. Тепер користувачам запропонують батарею місткістю 307 мАг замість 304 мАг.

Онлайн-курс "Проєктування та дизайн інтер'єрів" від Skvot.
40 занять про ергономіку, софт, креслення та командну роботу.Щоб навчитись самостійно знаходити та втілювати логічні дизайн-рішення, орієнтовані на комфорт.
Детальніше про курс

Помітною відмінністю Pixel Watch 3 від попередника є перехід від ремінців із системою фіксаторів до застібки, яка покликана зробить ще кращу посадку на руці. Датчики на задній панелі залишилися колишніми, механізм фіксації для надягання та зняття годинника також залишиться без змін. Watch 3 матиме невелику відмінність у розмірах від Watch 2, оскільки він буде відносно меншим і матиме розміри 40,79×40,73×14 мм.

Джерело: wccftech

Disqus Comments Loading...