Рубрики НовиниІгри

Resident Evil Village вийде на iPhone 15 Pro та iPad 30 жовтня

Опубликовал
Юрій Орос

iPhone 15 Pro, як «найкраща ігрова консоль» продовжує обростати подробицями, зокрема стала відома дата виходу порту Resident Evil Village на iPhone 15 Pro та iPad. Це відбудеться напередодні Гелловіну 30 жовтня.

Про це стало відомо зі сторінки на сайті CapCom. Вона присвячена двом іграм — Resident Evil 4 та власне Resident Evil Village, яка буде доступна з 30 жовтня 2023 року на iPhone/iPad, на комп’ютерах Mac гру можна придбати та завантажити прямо зараз. До слова, дата виходу Resident Evil 4 і досі «2023 рік».

В описі до версії повідомляється:

Онлайн-курс "Корпоративна культура" від Laba.
Як з нуля побудувати стабільну корпоративну культуру, систему внутрішньої комунікації та бренд роботодавця, з якими ви підвищите продуктивність команди, — пояснить HR-директор Work.ua.
Детальніше про курс

Переживіть серію Resident Evil у високій роздільній здатності, де б ви не були. Сумісність з PlayStation, Xbox та іншими бездротовими контролерами для повноцінного ігрового досвіду. Якщо у вас немає контролера, вбудовані сенсорні елементи керування можна повністю налаштувати для гри на ходу.

Ціна iPhone-версії поки не називається, проте для комп’ютерів Apple вона коштує 30 доларів у офіційному App Store.

Минулого тижня в одному з оглядів iPhone 15 Pro вже випливали кадри з геймплеєм Resident Evil Village. Автор залишився задоволеним ігровими можливостями флагмана Apple як у портативному режимі так і на зовнішньому екрані. Проте в нього гра була зафіксована на рівні 30 кадрів за секунду та з роздільною здатністю 1560×720 пікселів. Якщо обмеження приберуть, це може зробити Apple потенційним гравцем на консольному ринку.

Disqus Comments Loading...