Рубрики НовиниКіно

Екранізація Ghost of Tsushima — режисер «‎Джон Уік» Чад Стагелські каже, що сценарій написано, а команда «готова до роботи‎»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Після двох років розробки фільм, заснований на оригінальній грі Sucker Punch, нарешті отримав сценарій, однак повноцінну роботу розпочнуть лише після завершення страйків акторів.

В інтерв’ю Screen Rant режисер Чад Стагелські повідомив, що сценарій до екранізації Ghost of Tsushima написаний, а творча команда близька до того, щоб «‎зібратися разом».

Оригінальна гра була розроблена Sucker Punch Productions та видана Sony Interactive Entertainment. У центрі сюжету останній зі свого клану самурай Дзін Сакаї, який змушений зректися самурайських традицій, щоб вести нетрадиційну війну за свободу Цусіма. Екранізацію вперше анонсували у 2021 році, а Стагелські, відомого роботою над франшизою «‎Джон Уік», призначили режисером і продюсером.

«‎У нас є сценарій і ми близькі до того, щоб зібрати усе це разом. Виробництво складне, особливо в умовах страйків. Історія Ghost of Tsushima дуже цікава для мене і є однією з найулюбленіших», — каже Стагельськи.

Акторський склад та повна команда фільму ще не оголошені, однак слова режисера звучать обнадійливо. У серпні Чад Стагелські казав, що екранізація вийде із японським акторським складом та японською мовою, а у березні зазначав, що сподівається перевершити візуальні ефекти оригінальної гри.

Онлайн-курс "Android Developer" від robot_dreams.
Курс для всіх, хто хоче навчитися розробляти застосунки для Android з нуля, створити власний пет-проєкт для портфоліо та здобути професію, актуальну наступні 15–20 років.
Програма курсу і реєстрація

Ghost of Tsushima вийшла в липні 2020-го і за перші три дні розійшлася тиражем 2,4 мільйона копій, встановивши новий рекорд серед ігор Sony за новими франшизами. Гра отримала безліч премій, включаючи дві статуетки Game Awards 2020. Екранізація Ghost of Tsushima – не перший спільний проєкт Sony Pictures та PlayStation Productions. У 2022 році вийшла екранізація Uncharted, а у 2023 серіал The Last of Us.

Disqus Comments Loading...