Рубрики НовиниКіно

Рідлі Скотт обрав «Чужий: Заповіт» замість «Той, хто біжить по лезу 2049» — і тепер шкодує про це

Опубликовал
Катерина Даньшина

Рідлі Скотт зрежисував «Той, хто біжить по лезу» 1982 року з Гаррісоном Фордом, однак відмовився від знімань сиквелу через зайнятість.

Неонуарний науково-фантастичний трилер «Той, хто біжить по лезу 2049» з Фордом, Раяном Ґослінґом, Аною де Армас і Джаредом Лето в головних ролях врешті вийшов у 2017 році та одразу потрапив у перелік «250 найкращих фільмів за версією IMDb‎».

Режисером продовження виступив Дені Вільнев, оскільки Рідлі Скотт, який вже розробив сюжетну лінію та сценарій, на той час мав доволі складний графік і обрав роботу над фільмом жахів «Чужий: Заповіт».

«‎Я не повинен був приймати таке рішення, але мені довелося», – каже Скотт у новому інтерв’ю.

Водночас Скотт має шанс виправити свою помилку та докласти руки до «Той, хто біжить по лезу 2099» – майбутнього, але нині відкладеного через страйки в Голлівуді серіалу Amazon. Сценарій до шоу написала Силка Луїза («‎Хало»), а Джеремі Подесва, який зняв кілька епізодів «‎Гри престолів», приєднався як режисер пілоту, режисер-продюсер і виконавчий продюсер.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Дія майбутнього серіалу розгорнеться через 50 років після подій фільму Дені Вільнева, а співкерівник відділу телебачення Amazon Studios Вернон Сандерс запевняв, що ніхто не збирається ламати канони, а навпаки — «підтримати логіку, теми та дух фільмів-попередників».

Disqus Comments Loading...