Рубрики НовиниКіно

«‎Рік та Морті» звучать новими голосами в трейлері 7-го сезону мультсеріалу — першого без Джастіна Ройланда

Опубликовал
Катерина Даньшина

Співавтора анімаційного телесеріалу раніше звинуватили в домашньому насильстві та звільнили з усіх проєктів.

Adult Swim та Cartoon Network випустили трейлер нового сезону мультсеріалу «‎Рік та Морті», який вийде наступного місяця — і голоси божевільного вченого та його онука звучать… дещо інакше. Хто озвучив головних персонажів невідомо, і навряд імена акторів розкриють до виходу нових серій.

У заяві, наданій The Hollywood Reporter, Cartoon Network кажуть, що хочуть, щоб «шоу говорило само за себе», і що вони вірять у нові голоси, але мають «зберегти враження від перегляду для шанувальників».

Курс Digital Marketing від Mate academy.
На курсі ви навчитесь запускати рекламу в кабінтеах Facebook/Instagram та Google. Ви також познайомитися з SEO та Email marketing. Це ті навики які найчастіше просять ІТ компанії від Junior Marketers. А ми вас не лише навчимо, а й працевлаштуємо!
Дізнатися більше про курс

На початку 2023 року творця й оригінального актора озвучування серіалу Джастіна Ройланда звинуватили у домашньому насильстві, де було відкрито дві кримінальні справи — «‎за побутові побої з тілесними ушкодженнями» та «‎незаконне позбавлення волі шляхом погрози, насильства, шахрайства та/або обману».

Джастін Ройланд і Ден Хармон, співавтори «Ріка та Морті», на заході в Нью-Йорку у 2019 році. Фото: Еван Агостіні/AP

Ройланда затримали та звільнили з усіх проєктів — включаючи  Adult Swim, мультиплікаційні роботи Hulu та ігрову компанію Squanch Games, співзасновником якої він став у 2016 році. Його також виключили з доповнення High On Life.

У березні прокурори закрили справу через «‎відсутність доказів», однак вже у вересні NBC News повідомила, що майже десяток людей висунули нові звинувачення проти Ройланда, стверджуючи, що той використовував «славу Ріка і Морті», щоб переслідувати молодих шанувальників, як видно з сотень текстових повідомлень, отриманих виданням.

«Рік і Морті» був найкращою комедією серед усіх кабельних серіалів протягом третього, четвертого, п’ятого та шостого сезонів. Шоу охопило понад 19 мільйонів глядачів у лінійній трансляції у 2022 році та залишається найкращим серіалом у потоковому сервісі Max. «Рік і Морті» отримав дві премії «Еммі» за видатну анімаційну програму і зараз номінований на третю.

7-й сезон науково-фантастичного комедійного мультсеріалу вийде 15 жовтня і складатиметься з 10 епізодів.

Disqus Comments Loading...