Рубрики НовиниІгри

Рік від виходу God of War Ragnarök — відео з кумедними багами та детальна статистика від Sony

Опубликовал
Юрій Орос

Sony та Santa Monica Studio святкують перший рік від виходу God of War Ragnarök. З цього приводу вони поділилися статистикою за цей період та опублікували відео з кумедними багами в ігровому процесі.

Статистику подали у форматі інфографіки, деякі показники не зовсім традиційні, зокрема собак Speki та Svanna усі гравці гладили понад 1,56 млн хвилин. Вони ж перемогли понад 35 млн душ берсерків, та 735 млн ворогів загалом у 43+ млн випробувань. Королева валькірій була переможена 2,6 млн разів.

Відео називається Midgard Mishaps 2 (перша частина показувала баги першої частини гри 2018 року), воно демонструє деякі ненавмисно кумедні моменти, що виникли під час створення God of War Ragnarök. Sony виказала особливу подяку команді тестувальників Santa Monica Studio та PlayStation, чия робота допомогла уникнути цих помилок у грі.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

З вчорашнього фінзвіту Sony Interactive Entertainment стало відомо, що God of War Ragnarök мала найшвидшу динаміку продажів серед ексклюзивів PlayStation 5 — 5,1 млн копій за перших 5 днів.

Disqus Comments Loading...