Рубрики Новини

Рімейк Resident Evil 4 у березні та Resident Evil Village Gold Edition з доповненням Winters’ Expansion 28 жовтня – новини презентації Capcom

Опубликовал
Андрей Русанов

Capcom показала повноцінний рімейк Resident Evil 4, однієї з найпопулярніших ігор серії. У ньому суттєво покращено графіку та зовнішній вигляд персонажів, геймплей та сценарій також отримали деякі зміни. Також представлено доповнення до Resident Evil Village: Winters’ Expansion розкриє історію Роуз, що подорослішала, привнесе в гру вигляд від третьої особи та розширений режим «Найманці».

Розширена історія Resident Evil 4 передбачає більше висвітлення взаємин героїв. Сцени за участю Ешлі та Леона будуть розширені та поглиблені у плані передачі емоцій. Рімейк також робить ще більший акцент на передачу жаху у відповідних сценах.

Зі змін ігрового слід відзначити невеликі зміни у торгівлі – скарби тепер можна використовувати для покупки покращень, зброї та інших предметів. Ніж у руках персонажа буде важливішим – він допоможе у парируванні та звільненні від захоплення, а також дозволити добити супротивника. Але при цьому він ламатиметься. QTE-сцени у грі будуть, але це буде максимум одне натискання залежно від ситуації, без комбінацій.

Курс English For Tech course від Enlgish4IT.
Лише 7 тижнів по 20-30 хвилин щоденного навчання допоможуть вам подолати комунікативні бар'єри. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Дійзнайтеся більше

Гра дуже змінилася візуально – це новий рівень графіки, що набагато більше відповідає сучасним уявленням та технічним можливостям. Хоча деякі оглядачі відзначили дрібні спірні рішення щодо волосся персонажів та інших деталей, загалом вони не впливають на враження від гри. На GameSpot зробили ролик, який порівнює старе та нове графічне оформлення.

Resident Evil 4 вийде на PlayStation 4, PlayStation5, ПК з Windows та Xbox Series X 24 березня 2023 року.

Крім сюжетного доповнення та можливості грати від третьої особи (вид через плече), Resident Evil Village отримає RE:Verse – мультиплеєрний режим, в якому чотири герої зможуть битися з лиходіями, які використовують усі свої здібності.

 

Цікаво, що якщо ви захочете подивитися на обличчя Ітана в режимі від третьої особи, він відвернеться. Натомість доросла Роуз із доповнення цього не зробить. У сюжеті вона повертається до села, щоб дізнатися більше про минуле та позбутися магічних сил. За заявою розробників, значна частина історії відбуватиметься у голові Роуз, тому потрібно готуватися до значної частки сюрреалізму.

Оновлення режиму «Найманці» передбачає ігрові версії Кріса Редфілда, леді Альсін Димитреску та Карла Гейзенберга.

Resident Evil Village Gold Edition з доповненням Winters ‘Expansion вийдуть 28 жовтня для PlayStation 4, PlayStation 5, ПК з Windows, Xbox One і Xbox Series X. Всі власники Resident Evil Village отримають доступ до RE:Verse. Також Resident Evil Village вийде на Mac та Nintendo Switch того ж дня.

 

Джерела: Polygon, IGN, GameSpot та інші

Disqus Comments Loading...