Рубрики НовиниІгри

Rockstar анонсувала першу Red Dead Redemption для PlayStation 4 та Nintendo Switch – ремаcтер для інших платформ не очікується

Опубликовал
Андрей Русанов

Rockstar Games представила порти першої Red Dead Redemption для PlayStation 4 для Nintendo Switch – понад десять років після виходу гри. Реліз відбудеться 17 серпня, на фізичних носіях гра вийде 13 жовтня. Ремастер RDR для PS5, Xbox Series X/S та ПК, схоже, не запланований.

Версії для PS4 та Switch коштуватимуть $50. Хоча порти не нестимуть жодних змін в основній грі, вони будуть поставлятися з Undead Nightmare, сюжетною кампанією про зомбі, яка була додана до Red Dead Redemption GOTY. Однак – жодних режимів 4K або 60 кадрів за секунду. Варіанти для PS4 і Switch також не підтримуватимуть розрахований на багато користувачів режим.

Ажіотаж довкола повернення оригінальної Red Dead Redemption розпочався у червні, коли гра з’явилася у списку заявок південнокорейського рейтингового органу. Гра не має варіанта для ПК, з відносно сучасних консолей у неї можна було грати тільки на Xbox One та Series X|S через програму зворотної сумісності. Деякий час гра була доступна PlayStation Now, але перестала працювати на PS5 після того, як цю програму об’єднали з PlayStation Plus.

Курс QA Manual (Тестування ПЗ мануальне) від Powercode academy.
Навчіться знаходити помилки та контролювати якість сайтів та додатків.
Записатися на курс

Повноцінний ремастер Red Dead Redemption було скасовано після невдалих ремастерів Grand Theft Auto 2021 року. Rockstar зараз працює над Grand Theft Auto VI. З джерел відомо, що протагоніст – жінка, а дія відбувається у Маямі. Хоча офіційної дати релізу поки що немає, вважається, що гра з’явиться до квітня 2025 року.

Джерело: Kotaku

Disqus Comments Loading...