Рубрики Новини

«Русский военный корабль, иди на…» – інформаційний ресурс про події в Україні та поводження під час війни

Опубликовал
Вадим Карпусь

В Україні запущено інформаційний ресурс з красномовним заголовком, який дозволяє швидко шукати інформацію про події в країні під час війни. Наприклад, сайт містить новинний розділ, де можна знайти актуальну та перевірену інформацію з надійних джерел.

Для тих, хто хоче допомогти державі у ці скрутні часи, є відповідний розділ. Охочі приєднатися до воєнної оборони рідних міст можуть знайти інформацію про те, як це можна зробити. Додатково можна приєднатися до волонтерського руху, кібератак на ресурси країни-агресора, стати донором крові.

Також є інформація для осіб, яким необхідна психологічна підтримка, а також для тих, хто хоче покинути Україну або небезпечне місто, де ведуться бойові дії.

Крім того, є інформаційний розділ, який підкаже, як діяти у різних ситуаціях, наприклад, під час атак або при виявленні підозрілих осіб чи військової техніки. Тут можна дізнатися, що робити при наближенні пологів або при нестачі їжі чи води.

Онлайн-курс "Чистий код та патерни проєктування" від robot_dreams.
Прискорюйте й спрощуйте процес розробки.Під менторством лектора з 15-річним досвідом ви навчитеся застосовувати 20+ шаблонів, опануєте рефакторинг і принципи чистого коду.
Детальніше

Додатково на сайті міститься розділ, який допоможе знайти аптеки, медичну допомогу, АЗС, ветеринарну допомогу чи допомогу дітям. І ще є розділ з правилами безпеки.

Disqus Comments Loading...