Рубрики Новини

Sackboy: A Big Adventure (ексклюзив PlayStation) вийде на ПК 27 жовтня

Опубликовал
Андрей Русанов

Sony видає ще один ексклюзив PlayStation для ПК. Реліз Sackboy: A Big Adventure для Windows вийде 27 жовтня – за інформацією з трейлера гри, який був розміщений на YouTube-акаунті Sony PlayStation у Латинській Америці. Трейлер, опублікований Nibel у Твіттері, підтверджує, що порт Sackboy: A Big Adventure буде наповнений покращеннями. Зараз трейлер з YouTube доступний лише за посиланням.

Серед характеристик гри – підтримка 4K та 120 кадрів в секунду, надшироких моніторів із співвідношенням сторін 21:9, DLSS та змінної частоти оновлення (VRR). Таким чином Sackboy: A Big Adventure зможе виглядати краще, ніж на PS5.

Sackboy: A Big Adventure – остання з ігор у зростаючій лінійці ексклюзивів PlayStation, випущених для ПК. До цього на персональних комп’ютерах з’явилися Marvel’s Spider-Man Remastered, Horizon Zero Dawn, Days Gone та God of War. Uncharted: Legacy of Thieves Collection також вийде на ПК 19 жовтня, а Marvel’s Spider-Man: Miles Morales для Windows з’явиться цієї осені.

Онлайн-курс "Фінансовий аналіз" від Laba.
Навчіться читати фінзвітність так, щоб ухвалювати ефективні бізнес-рішення.Досвідом поділиться експерт, що 20 років займається фінансами і їхньою автоматизацією.
Детальніше про курс

Sony багато уваги приділяє портам PlayStation для ПК і має намір до 2025 року портувати близько половини ігор. Минулого року компанія почала використовувати лейбл PlayStation PC одночасно із придбанням розробника Nixxes Software. Також компанія купила Savage Game Studios у спробі завоювати мобільний ринок.

Анонс Sackboy: A Big Adventure на ПК відбувся лише через день після того, як просочилася ПК-версія меню налаштувань Returnal. Sony також може працювати над власною програмою запуску ігор PlayStation на комп’ютерах – посилання на програму запуску було виявлено в порту Marvel’s Spider-Man Remastered.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...