Рубрики Новини

Сайт «Повернись живим» заблокували через скаргу роскомнагляду, але у Wix швидко виправилися та відновили роботу ресурсу

Опубликовал
Вадим Карпусь

15 квітня перестав працювати сайт фонду «Повернись живим». Як виявилося, компанія Wix заблокувала ресурс comebackalive.in.ua через скаргу Роскомнагляду. Про це повідомила команда фонду «Повернись живим» у сервісі мікроблогів Twitter.

При спробі зайти на сайт comebackalive.in.ua, користувачі бачили стандартну заглушку сервісу Wix, що надає послуги конструктора сайтів.

Курс Python від Mate academy.
Python дозволяє тобі не тільки розробляти сайти та займатись аналітикою даних, а ще й будувати алгоритми, тестувати програми та навіть створювати штучні інтелекти. Стань різноплановим фахівцем!
Реєстрація на курс

Як виявилось, сайт фонду «Повернись живим» потрапив до списку заблокованих ресурсів ще 4 квітня 2022 року. Але фактичне блокування відбулося лише 15 квітня.

Після з’ясування всіх обставин команда Wix оперативно відреагувала та відновила роботу сайту «Повернись живим». На момент підготовки матеріалу сайт знову доступний для відвідування.

У сервісі Wix повідомили, що команда включає багато українців, які «дуже особисто» сприйняли ситуацію з відключенням сайту фонду «Повернись живим».

Джерело: AIN

Disqus Comments Loading...