Що у «Вlack Box», яка вже завдала рф збитків на $700 млн: новий збір ГУР МОУ, «Повернись живим» та Лаченкова на 15 млн грн

Опубликовал
Вадим Карпусь

Рік тому Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Фонд «Повернись живим» реалізували спільний проєкт Black Box. Тепер Фонд «Повернись живим» спільно з блогером Ігорем Лаченковим запустили новий збір на 15 млн грн для спецпризначенців ГУР МОУ, які працюють із Вlack Box. А принагідно організатори пообіцяли частково розкрити інформацію про те, що ж входить в цю таємничу Вlack Box.

«Щойно сума буде акумульована — частково розкажемо про вміст Black Box, про історію створення ініціативи і про те, чому насправді цінний цей проєкт», ─ йдеться в повідомленні.

Щоб розкриття інформації відбулося якнайшвидше, необхідно активно поповнювати банку збору: https://send.monobank.ua/jar/5B1hjNQkPX

На момент підготовки матеріалу було зібрано понад 3 млн грн з необхідних 15 млн грн.

Курс UX/UI дизайнер сайтів і застосунків з Alice K.
Курс від практикуючої UI/UX дизайнерки, після якого ви знатимете все про UI/UX дизайн .
Реєстрація на курс

Нагадаємо, Вlack Box — це проєкт, метою якого є зниження наступального потенціалу ворога. У 2022 році, не розкриваючи жодних подробиць, благодійники за 5 тижнів зібрали на Вlack Box понад 230 млн грн.

Як стверджують організатори, станом на початок червня ініціатива завдала окупантам збитків щонайменше на $700 млн.

Disqus Comments Loading...