Рубрики НовиниСофт

ШІ Spotify DJ запрацював ще у 50 країнах (але не в Україні)

Опубликовал
Андрей Русанов

Представлений у лютому Spotify DJ, ШІ-інструмент для створення плейлистів на основі вподобань користувача розширив доступність ще на 50 країн (України серед них немає). Спочатку DJ був запущений у США та Канаді, у травні послуга прийшла до Великобританії та Ірландії. Spotify DJ доступний передплатникам тарифу Premium.

Spotify описує роботу DJ так:

«Він відсортує свіжу музику та згадає деякі ваші старі улюблені пісні – можливо, навіть заново знайде ту пісню, яку ви не слухали роками. Потім він проаналізує, що вам може сподобатися та надасть потік пісень, підібраних спеціально для вас. Щобільше, він постійно оновлює репертуар на основі ваших відгуків».

Країни, яких стосується розширення послуг: Антигуа, Австралія, Багами, Барбадос, Барбуда, Беліз, Ботсвана, Бурунді, Домініка, Есватіні, Фіджі, Гамбія, Гана, Гренада, Гаяна, Ямайка, Кенія, Кірибаті, Лесото, Ліберія, Малаві. , Мальта, Маршаллові Острови, Намібія, Науру, Нова Зеландія, Нігерія, Пакистан, Палау, Папуа-Нова Гвінея, Філіппіни, Руанда, Сент-Кітс і Невіс, Сент-Люсія, Сент-Вінсент і Гренадини, Самоа, Сьєрра-Леоне, Сінгапур, Соломонові Острови, Південна Африка, Швеція, Танзанія, Тонга, Уганда, Вануату, Замбія, Зімбабве.

Щоб отримати доступ до DJ, потрібно відкрити мобільний додаток Spotify на iOS або Android, DJ буде у вкладці “Музика” на головній сторінці або в розділі “Зроблено для вас” на вкладці “Пошук”. Про доступність DJ на ПК або інших пристроях даних немає, але музику можна запустити з телефону на будь-якому з них.

Курс Job Interview Crash Course від Enlgish4IT.
Отримайте 6 шаблонів відповідей на співбесіді, які ви зможете використовувати для структурування своїх відповідей. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Приєднатися

Джерело: Neowin

Disqus Comments Loading...