Рубрики НовиниСофт

ШІ в анімації. Українські агенції «оживили» кефір ҐоКарпати за допомогою Midjorney, Stable Defusion та Deforum

Опубликовал
Вадим Карпусь

Українська агенція Bickerstaff.495 спільно зі студією Andaction розробили анімаційний ролик «Крізь світи. Ложкова історія кохання» для українського молочного бренду ҐоКарпати.

Стрічка розповідає про головного героя Кефіра, що мандрує через мультивсесвіти у пошуках своєї ідеальної кефірної ложки. Мандруючи різноманітними фантастичними та знайомими всім світами, Кефір перевтілюється в різних персонажів з культових мультсеріалів, фільмів та аніме, аби здобути серце своєї коханої.

Під час роботи над відео автори намагались розширити можливості анімації за допомогою штучного інтелекту. Для однієї зі сцен вони скористалися інструментами Midjorney для створення статичних кадрів та Stable Defusion та Deforum для реалізації анімації. Також ШІ використовували для промальовування фонів та статичних сцен.

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

Нагадаємо, Midjorney – це інструмент на базі ШІ, який дозволяє створювати статичні зображення на основі текстових описів. Stable Defusion також створює зображення на основі текстових описів. Водночас Defusion генерує зображення з тексту, дозволяючи користувачу додавати похідні фото чи анімації.

«Раніше творчим людям доводилось обирати, слова чи образи, і шліфувати свої навички відповідно. Але дні, коли на це йшла тонна часу, вже в минулому. Тепер, щоб вирішити будь-яку текстову, графічну, операторську, звукову, кодову, наукову, логістичну, та боже, навіть бухгалтерську задачу, тобі лише треба знайти спільну мову з комп’ютером, тобто правильний промпт, і трохи відфільтрувати результати», ─ зазначає Влад Мінчев, копірайтер  агенції Biсkerstaff.945.

Disqus Comments Loading...