Рубрики Новини

Шутер Call of Duty: Modern Warfare 2 отримав перший трейлер та дату виходу – 28 жовтня

Опубликовал
Максим Григор'єв

Activision оголосила дату виходу Call of Duty: Modern Warfare 2, продовження перезавантаження саги. Нова частина надійде до магазинів 28 жовтня цього року у версіях для PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S та Xbox One.

Найцікавіше, що раніше не було представлено жодного зображення гри, жодного геймплейного кадру, але відома дата її виходу. Що стосується змісту, то схоже, що гравці побачать деяких знакових персонажів, судячи з відео.

«Task Force 141 повертається. Загін культових ветеранів: капітан Джон Прайс, Саймон «Гоуст» Райлі, Джон «Соуп» Мактавіш та Кайл «Газ» Геррік, а також нове поповнення – полковник мексиканського спецзагону Алехандро Варгас».

Під час відеоролика також, схоже, є натяк на те, коли ми можемо побачити перший повноцінний трейлер або геймплей для Modern Warfare 2, оскільки мимохідь можна помітити контейнер із намальованою датою J-8-22, що вказує на 8 червня чи липня цього року.

Курс Fullstack Web Development.
Стань універсальним розробником, який може створювати веб-рішення з нуля.
Дізнатись про курс

У сфері чуток про нову гру, однією з нових особливостей Modern Warfare 2 є режим під назвою DMZ, який буде запущений у бета-версії після виходу гри 28 жовтня і буде значною мірою натхненний Scape from Tarkov, з більш тактичним підходом та можливістю втрати всього нашого спорядження, якщо гравця буде вбито під час гри.

18 січня Microsoft повідомила про покупку компанії Activision Blizzard. Угоду на суму $68,7 млрд хочуть завершити до червня 2023 року.

Disqus Comments Loading...