Рубрики Новини

Silent Hill скоро повернеться з кількома новими іграми — інформатори VGC

Опубликовал
Володимир Скрипін

Минулого тижня в мережі з’явився концепт-арт, який подарував фанатам Silent Hill нову надію на довгоочікуване продовження знаменитої серії survival horror від Konami. І ось зараз VGC з посиланням на власні джерела пише, що Konami працює над декількома проєктами за мотивами цього ігрового всесвіту.

12 травня користувач Twitter під ніком AestheticGamer1 поділився чотирма зображеннями, які нібито були з нової частини Silent Hill. Невдовзі після цього їх видалили за порушення авторських прав, що лише зробило витік більш правдоподібним.

Але ніщо не зникає з мережі безслідно. На цих чотирьох ілюстраціях зображено коридор, затінений червоним світлом та вкритий наліпками, кімната зі сміттям, яка нагадує будинок у Resident Evil 7, текст японською над столом, вкритим ще більшою кількістю сміття, і лице молодої жінки з окремими ділянками без шкіри та написами на кшталт «Я ненавиджу себе».

Англійська для IT від Englishdom.
В межах курсу можна освоїти ключові ІТ-теми та почати без проблем говорити з іноземними колегами.
Дійзнайтеся більше

Інсайдер AestheticGamer1, який раніше повідомляв правдиві дані, не надав додаткового контексту для зображень, але мав достатньо доказів від свого джерела, щоб вважати, що ці ілюстрації справжні. Він також зазначив, що в розробці є й інші ігри за всесвітом Silent Hill, і VGC з посиланням на декілька незалежних джерел підтверджує цю інформацію.

Згідно з даними VGC, Konami розроблює щонайменше три гри Silent Hill. Студія Bloober Team, яка стоїть за The Medium, займається рімейком Silent Hill 2. Схоже, саме його мав на увазі гендиректор студії, коли згадував про «інший ігровий проєкт, ще один хоррор» з «дуже відомим ігровим видавцем» в нещодавньому інтерв’ю GI.biz.

Додатково до повноцінного продовження серії Silent Hill та рімейку Silent Hill 2 планується ще одна епізодична оповідна гра Silent Hill. Серед потенційних партнерів Konami за останнім проєктом у звіті VGC згадується Annapurna Interactive та Supermassive Games (обидві відомі своїми епізодичними іграми з акцентом на наратив). На жаль, поки що не було жодної роботи у напрямку відновлення скасованої гри Silent Hills, над якою працювали Гільєрмо дель Торо та Хідео Кодзіма.

Konami поки що публічно не прокоментувала цей витік інформації та не підтвердила жодних нових проєктів Silent Hill.

Disqus Comments Loading...