Рубрики НовиниКіно

«Наша файта» — нова анімаційна сатира від продюсерів «Мавки» та режисера «Люксембург, Люксембург»

Опубликовал
Катерина Даньшина

Animagrad Studio, яка спродюсувала «Мавку» об’єдналась з режисером Антоніо Лукічем для створення анімаційного сатиричного фільму «Наша файта», про що оголосила під час фестивалю анімації в Ансі.

Мультфільм «Наша файта» розповість історію Сергія Пунька — самотнього заправника, чиє життя змінюється після помилки янгола смерті, який відправляє чоловіка на небеса. Сергій отримує другий шанс на життя і має повернутися на Землю, щоб знайти хоча б одну людину, який він потрібен — заправник відправляється на пошуки свого батька, заводячи друзів по дорозі і рятуючи життя дитини.

За даними Forbes, ідея мультфільму належить авторам із Закарпаття Михайлу Карпенку, Івану Боню, Павлу Мандзичу та Ервіну Німцю, які у 2013 році запустили YouTube-серіал «Наша файта» в стилі американських «Футурами» і «Гріфінів» (пʼять серій отримали майже 2,5 млн переглядів).

У доробку Animagrad Studio — надзвичайно успішна анімація «Мавка. Лісова пісня», яка була випущена у 148 країнах і зібрала понад $21 млн у всьому світі. Наразі Film.UA Group, яка володіє студією, розробляє й «живий» фільм за «Мавкою». 

Онлайн-курс "Математика тастатистика для Data Science" від robot_dreams.
Навчіться проводити статистичний аналіз даних за допомогою Python та розвиньте математичне мислення для розв’язання реальних завдань Data Science.
Детальніше про курс

Антоній Лукіч, відомий як режисер фільмів «Люксембург, Люксембург» та «Мої думки тихі», виступає креативним продюсером для анімації «Сімейний загін», тоді як режисером мультфільму виступить Костянтин Федоров за художнім керівництвом Кріса Коскінена (обидва були ключовими членами творчої групи «Мавки. Лісова пісня»).

Джерело: Variety

Disqus Comments Loading...