Sony збирає команду для збереження старих ігор на PlayStation 5

Опубликовал
Максим Григор'єв

Інженер зі збирання Гаррет Фредлі у своєму профілі на LinkedIn написав, що 25 квітня він приєднався до команди PlayStation Game Preservation Team. Протягом трьох років він очолював команду зі збережень для франшизи FIFA в Electronic Arts.

«Сьогодні мій перший день роботи як старший інженер зі збирання в PlayStation, одного з перших співробітників нещодавно створеної команди зі збереження ігор!»

ГарретФредлі

У пості він також подякував Майку Бішопу, головному менеджеру з контролю якості в PlayStation Studios, яка готується до запуску оновленого сервісу PlayStation Plus. Підписка дасть користувачам доступ до класичних ігор від PlayStation, PS2, PSP та PS4, а грати можна буде за допомогою консолей PS4 та PS5, а також ПК. Проблема лише полягає в синхронізації збережень пройдених ігор у хмарі та локально, чим і займатиметься команда PlayStation Game Preservation Team.

Курс Full-stack розробки від Mate academy.
Станьте Full-stack розробником з нуля. Mate academy дає комплексні знання і навички для розробки повноцінних веб-рішень — від візуальної частини до серверної логіки. Ви освоїте технології, щоб створити власний проєкт від а до я — без допомоги інших.
Ознайомитися з курсом
Disqus Comments Loading...