Рубрики НовиниСофт

Sony випустила оновлення PS5, що підвищує продуктивність системи, та тестує нові функції для консолі

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Sony випустила оновлення системного програмного забезпечення ігрової консолі PlayStation 5. Версія прошивки 23.01-07.61.00 є незначним оновленням, покликаним підвищити загальну продуктивність. У примітці до випуску говориться:

«Це оновлення системного програмного забезпечення підвищує продуктивність системи».

Зараз у роботі перебуває наступне велике оновлення прошивки PS5. На цей час йде етап бета-тестування за участю обраних користувачів із США, Канади, Японії, Великобританії, Німеччини та Франції.

Як очікується, ця нова версія мікропрограми додасть підтримку пристроїв Dolby Atmos HDMI, таких як звукові панелі, телевізори або системи домашнього кінотеатру. Ще будуть додані нові функції доступності, зокрема можливість призначити другий контролер як «допоміжний контролер» для одного облікового запису, а також можливість включення тактильного зворотного зв’язку при навігації по системному меню PS5.

Онлайн-курс "Створення текстів" від Skvot.
Великий практичний курс для розвитку скілів письма та створення історій, які хочеться перечитувати Результат курсу — портфоліо з 9 робіт та готовність братися за тексти будь-яких форматів.
Детальніше про курс

Останнє велике оновлення прошивки PlayStation 5 було випущено на початку березня. Попереднє оновлення 23.01-07.60.00, що вийшло минулого місяця, було незначним.

Джерело: videogameschronicle

Disqus Comments Loading...