Sony WF-1000XM5 ─ TWS-навушники з покращеним шумозаглушенням, автономністю 8 годин і ціною $300

Опубликовал
Вадим Карпусь

На додаток до накладних навушників WH-1000XM5 компанія Sony анонсувала компактну TWS модель WF-1000XM5 з активним шумозаглушенням.

Новинка пропонує «найбільший крок Sony уперед у сфері шумозаглушення». У кожному навушнику використовується по 3 мікрофони, у тому числі мікрофони з подвійним зворотним зв’язком, які покращують ефективність придушення низьких частот.

У WF-1000XM5 застосовується новий чип Sony Integrated Processor V2, який «розкриває потенціал шумозаглушуючого HD-процесора QN2e». Ці чипи керують мікрофонами в обох вухах, щоб забезпечити «безпрецедентну якість шумозаглушення», яке адаптується до середовища, що змінюється.

Низькі частоти відтворюються краще, ніж у WF-1000XM4, завдяки новому динамічному драйверу X, який забезпечує відтворення частот у широкому діапазоні та чистий вокал. Насадки з шумоізоляцією виготовлені з «унікального пінополіуретанового матеріалу», який знижує шум у діапазоні високих частот.

Онлайн-курс "Business English for Marketers" від Laba.
Опануйте професійну англійську для маркетингу.Розширте карʼєрні можливості для роботи з іноземними колегами: від розробки нових продуктів до презентації стратегії бренду.
Детальніше про курс

Шумозаглушення працює і при передачі голосу користувача під час здійснення телефонних розмов. Для цього використовуються датчик кісткової провідності та алгоритми шумозаглушення на основі ШІ. Також передбачено придушення шуму вітру.

Нові навушники Sony WF-1000XM5 підтримують кодек LDAC, функцію підвищення якості стисненого аудіо DSEE Extreme та технологію імітації присутності 360 Reality Audio. Навушники можна підключати до двох пристроїв Bluetooth. Анонсована модель підтримує звукові повідомлення, можливість автоматичного відтворення після надягання навушників, адаптивне керування звуком та функцію Speak-to-chat.

Тривалість автономної роботи сягає 8 годин. При цьому 3-хвилинна зарядка забезпечує годину відтворення. Заявлено підтримку бездротової зарядки. Корпус забезпечує захист від бризок за стандартом IPX4.

Попри ряд покращень, новинка виявилася на 25% меншою і на 20% легшою, ніж попередня модель WF-1000XM4. Sony заявляє про ергономічну форму, змодельовану на зразок людського вуха. У комплект постачання включаються 4 комплекти змінних пінополіуретанових насадок.

Бездротові навушники Sony WF-1000XM5 надійдуть у продаж у серпні за ціною €319, £259 або $299 залежно від регіону продажу.

Джерело: gsmarena

Disqus Comments Loading...