Рубрики НовиниСофт

Spider-Man: Miles Morales вийде на ПК 18 листопада (раніше вона була ексклюзивом для PlayStation) з підтримкою нових технологій та гнучким налаштуванням

Опубликовал
Вадим Карпусь

Компанія Sony оголосила, що гра Spider-Man: Miles Morales, яка раніше була ексклюзивом для консолей PlayStation, вийде на ПК 18 листопада. ПК-версія отримає підтримку новітньої технології NVIDIA DLSS 3, що дозволить забезпечити високу частоту кадрів для систем із відеокартами серії RTX 40. Також заявлено підтримку технологій DLSS 2, DLAA і NVIDIA Reflex.

Разом з тим були опубліковані системні вимоги Spider-Man: Miles Morales для ПК для кожного з варіантів налаштування якості графіки, включаючи два варіанти трасування променів. Також наголошується, що в гру додано нову обробку тіней методом трасування променів для зовнішнього освітлення, що забезпечує реалістичні тіні з природними градієнтами залежно від того, чи вони відкидаються сонцем або місяцем.

Разом з тим гра оптимізована для надширококутних ігрових моніторів зі співвідношенням сторін 21:9 і 32:9 (а також 48:9 для конфігурацій з трьох моніторів).

Основи Python для школярів від Ithillel.
Відкрийте для вашої дитини захопливий світ програмування з нашим онлайн-курсом "Програмування Python для школярів". Ми вивчимо основи програмування на прикладі мови Python, надаючи зрозумілі пояснення та цікаві практичні завдання.
Зареєструватися

«Spider-Man: Miles Morales на ПК має безліч поліпшень, параметри, що настроюються, і підтримку широкого спектру апаратних конфігурацій, від високопродуктивних ПК до портативних ігрових ПК», – сказав менеджер співтовариства Nixxess Software Джуліан Хейбрегтс.

Гра Spider-Man: Miles Morales вже доступна для попереднього замовлення в Steam та Epic Games Store. Користувачі, що оформили попереднє замовлення, отримають доступ до костюмів T.R.A.C.K. та Into the Spider-Verse, гаджету Gravity Well та 3 очки навичок.

Джерело: ign

Disqus Comments Loading...