Рубрики Новини

Studio Ghibli у співпраці з Lucasfilm випустила намальовану вручну короткометражку Discover Zen – Grogu and Dust Bunnies

Опубликовал
Вадим Карпусь

Відома анімаційна компанія Studio Ghibli офіційно підтвердила свій новий проєкт, пов’язаний із всесвітом Star Wars, який був анонсований кілька днів тому. Він отримав назву Discover Zen – Grogu and Dust Bunnies, а прем’єра відбулася 12 листопада на сервісі Disney+.

Мультфільм Discover Zen – Grogu and Dust Bunnies описується як намальована вручну анімація. Він присвячений Грогу із серіалу «Мандалорець», а також включає знайомих персонажів Dust Bunnies із багатьох робіт Ghibli. Тривалість короткометражки складає близько 3 хвилин.

Це не перша спроба Lucasfilm зайнятися японською анімацією. Перший сезон Star Wars Visions, антології за участю відомих імен в аніме, дебютував на Disney+ минулого року.

«Ми хотіли продемонструвати різні японські студії, а не лише гігантів індустрії, – сказала продюсер Visions Канако Ширасакі у 2021 році. — Ми хотіли обрати студії з різним досвідом, які хотіли розповідати різні історії у різних стилях».

Онлайн-курс "С++ для GameDev" від robot_dreams.
Навчіться кодити на C++ з нуля, опануйте принципи обʼєктно-орієнтованого програмування, ключові бібліотеки та інструменти.Створюйте десктопні та мобільні ігри. Розвивайтеся в геймдеві.
Детальніше

Нині на підході вже другий сезон Star Wars Visions. Поки немає відомостей про те, чи планують Disney та Studio Ghibli спільно працювати над масштабнішими проєктами.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...