Суббренд Nothing випустив смартгодинник та бездротові навушники — $120 разом

Опубликовал
Юрій Орос

Коли суббренд CMF by Nothing запускався, передбачалося, що поки основний бренд Nothing пропонуватиме інноваційний дизайн, преміальний сегмент та найсучасніші технології, CMF by Nothing забезпечить всіх інших чистим дизайном, доступністю та перевіреною якістю. CMF почала реалізовувати свій виробничий план, випустивши три своїх перших продукти: навушники Buds Pro, смартгодинник Watch Pro та GaN зарядний пристрій.

CMF by Nothing Buds Pro

Повністю бездротові навушники із зарядним кейсом продаватимуться з 30 вересня за 49 доларів. Buds Pro пропонує активне шумозаглушення (ANC), яке розраховується за допомогою трьох вбудованих у навушник мікрофонів.

Пропонуються 3 варіанти кольорового оформлення — помаранчевий, темно-сірий та світло-сірий.

Курс Power Skills For Tech від Enlgish4IT.
Зменшіть кількість непорозумінь на робочому місці та станьте більш ефективним у спілкуванні в мультикультурній команді. Отримайте знижку 10% за промокодом ITCENG.
Реєстрація на курс

Тривалість роботи на одному заряді суттєво залежить від того, чи ввімкнено активне шумозаглушення. Безперервно можна досягти 11 годин прослуховування музики, але якщо ввімкнути ANC, то показник падає до 6,5 години. За 10 хвилин заряджання має додатися заряду на 3 години. Загалом із врахуванням кейсу пропонують розраховувати на 39 годин роботи Buds Pro (22 години з ANC).

CMF by Nothing Watch Pro

Смартгодинник оцінюється в 69 доларів. Його оснащено 1,96-дюймовим OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 410х502. Там є вбудований модуль GPS, а корпус захищено за стандартом IP68. Обіцяють до 13 днів на одному заряді акумулятора.

CMF by Nothing Power 65W GaN

Третім продуктом CMF by Nothing став блок живлення Power 65W GaN за 39 доларів. Він пропонує потужність заряджання 65 Вт, які можна розділити між двома портами USB-C та ще одним USB-A. За словами CMF, пристрій підтримує головні протоколи швидкого заряджання (Samsung 9V2A, DCP, Apple 2.4A). Nothing Phone 2 має заряджатися до 50% за 25 хвилин.

CMF by Nothing почне продавати свої товари «обмеженою партією» у своєму лондонському магазині з 30 вересня. В інших місцях продукцію варто очікувати трохи пізніше.

Disqus Comments Loading...