Рубрики НовиниІгри

Super Mario Bros. Wonder має найшвидший темп продажів серед усіх ігор про Cупер Маріо

Опубликовал
Юрій Орос

Нова частина легендарного платформера із видом збоку сподобалася не лише критикам, а й гравцям, які купують Super Mario Bros. Wonder з найбільшим темпом серед усіх ігор Супер Маріо.

Ексклюзив Nintendo Switch, перша абсолютно нова гра з серії сайдскролерів Super Mario за 11 років, продалася в кількості 4,3 мільйона одиниць за два тижні від запуску 20 жовтня. Це в тому числі стало можливим завдяки успіху «Брати Супер Маріо в кіно» та підвищеному інтересу до всього, що пов’язано з Маріо, передає IGN.

Recruiter.
Обирайте курс Recruiter та ставайте високооплачуваним спеціалістом! Навчання відбувається онлайн та ідеально підходить для новачків!
Отримати деталі про курс

Nintendo зазначає, що її дані обмежені іграми, випущеними для Wii та Nintendo DS і пізніше, коли почався збір даних про продажі, тому вона не враховує продажі, наприклад, Super Mario 64. Але навряд чи будь-яка гра Super Mario, випущена до листопада 2004 року, коли вийшла DS, продавалася швидше, ніж Super Mario Bros. Wonder, враховуючи величезну базу встановлення Switch, на яку вийшла гра Wonder (130 мільйонів одиниць і продовжує зростати), й змогу купувати ігри онлайн.

Disqus Comments Loading...