Рубрики НовиниСофт

Take-Two Interactive закриває розробника популярної головоломки Two Dots, купленого 2 роки тому за $192 млн

Опубликовал
Вадим Карпусь

За даними Bloomberg, компанія Take-Two Interactive закриває ігрову студію Playdots. Остання відома як творець таких головоломок, як Two Dots і Garden Tails, що нещодавно вийшла в Apple Arcade. Внаслідок цього закриття Take-Two скоротить 65 співробітників, починаючи з січня.

Take-Two Interactive підтвердила рішення закрити студію у заяві для The Verge. За словами представника компанії Алана Льюїса, співробітники, що постраждали, зможуть претендувати на інші робочі місця в компанії Zynga, яку нещодавно придбала Take-Two. Співробітники, які не знайшли нових посад, матимуть право на вихідну допомогу. Take-Two продовжить керувати грою Two Dots через одну зі своїх студій Zynga, але майбутнє інших ігор Playdots, таких як Garden Tails, невідоме.

Take-Two Interactive придбала Playdots у 2020 році за грошові кошти та акції на загальну суму $192 млн. Тоді Take-Two стверджувала, що Playdots зміцнить її портфоліо ігор для мобільних пристроїв. Але це було до великої угоди компанії з Zynga. За допомогою Zynga компанія Take-Two хоче створювати прибуткові умовно-безкоштовні мобільні ігри, використовуючи свій список відомих франшиз, таких як Grand Theft Auto, NBA 2K та Civilization, але Playdots не буде частиною цієї довгострокової мобільної стратегії.

Джерело: The Verge

Disqus Comments Loading...