Рубрики НовиниКіно

«Таємниця бункера» / Silo — перший погляд на 2-й сезон постапокаліптичного серіалу Apple TV+

Опубликовал
Катерина Даньшина

Перед початком WWDC 2024 Apple запустила трейлер з анонсами фільмів та шоу на Apple TV+ — серед іншого із першим поглядом на продовження популярних науково-фантастичних серіалів «Таємниця бункера» / Silo та «Розрив» / Severance.

Перший погляд на продовження серіалу Severance

Перший сезон «Розриву» — так званої офісної історії жахів — завершився у серпні 2022 року, і новин про продовження майже не було, за винятком коротких анонсів про потенційний кастинг.

Постапокаліптичний серіал «Таємниця бункера» тим часом завершив перший сезон торік у травні. Його дія відбувається у майбутньому, де світ майже не придатний для життя — 10 тисяч останніх людей на Землі увесь час перебувають у гігантському підземному бункері. Хто його побудував та коли — невідомо, однак інженерка, яка намагається дізнатися, хто вбив її коханого, під час розслідування розкриває чимало неочікуваних таємниць цього прихистку.

Основи Web дизайну від Hillel IT School.
Цей онлайн-курс з основ веб-дизайну дозволить вам опанувати мистецтво створення ефективних та привабливих інтерфейсів для вебсайтів і застосунків. Ви оволодієте ключовими принципами UX/UI дизайну, створюватимете дизайн-макети та прототипи, розроблятимете адаптивні інтерфейси для різних пристроїв, готуючись до професійної кар'єри в галузі веб-дизайну.
Дізнатися більше

Головні ролі зіграли Ребека Фергюсон, Коммон, Рашида Джонс, Тім Роббінс, Ієн Глен, Сієнна Гіллорі та Девід Оєлово. Нижче кілька зображень з нового сезону:

Disqus Comments Loading...